september 27, 2022
Leningen Winkels Achteraf Betalen

Eventim (2021) | Achteraf Betalen, Creditcard, Afterpay Of Acceptgiro?

Eventim Achteraf Betalen?

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen kiezen voor achteraf betalen, en gek is dat natuurlijk niet want het is erg gemakkelijk en heeft best wat voordelen. Om je inzicht te geven in de mogelijkheden hebben wij alle webshops en winkels in Nederland bekeken die achteraf betalen aanbieden.

 • Een voordeel van achteraf betalen is dat klanten hun product onmiddellijk na de aankoop krijgen. Klanten ontvangen het artikel na bestelling en vervolgens een factuur.
 • Klanten zullen zich minder snel terugtrekken uit een deal omdat ze geen risico hoeven te nemen, wat leidt tot een grotere verkoop.

Eventim is een van de webshops die we hebben bekeken, lees nog even verder om te kijken welke manieren van achteraf betalen Eventim beschikbaar zijn. Een ding is zeker, wij gaan er voor zorgen dat je geniet van de zekerheid van levering vóór je ook maar een euro betaald hebt.

Je kunt kleine bedragen van een paar honderd tot een paar duizend euro lenen in de vorm van een minilening, bij onverwachte financiële problemen, kopen op afstand of een negatieve BKR registratie kun je 100 tot 2500 euro lenen met een looptijd van minder dan zes maanden.
KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

*laatste update 03/22

Je kunt kleine bedragen van een paar honderd tot een paar duizend euro lenen in de vorm van een microlening; bij onverwachte financiële problemen, een kredietscore van 100 tot 1000 euro en een looptijd van minder dan zes maanden. Heb je een loonstrookje nodig om Eventim euro te lenen? Ja, ook als je weinig of geen geld hebt, kun je dit bescheiden bedrag voor een korte tijd lenen.Eventim Betalen In Termijnen?

Nadat een klant voor een artikel heeft betaald, heeft hij of zij de mogelijkheid het terug te sturen en zijn geld terug te krijgen. Dit is vooral nuttig in de kledingindustrie, waar consumenten talrijke kledingmaten kunnen bestellen en deze eerst kunnen passen.

Maar het kan ook fijn zijn om de betalingstermijn te verspreiden bij een duurdere aankoop, een vraag kan dan ook zijn of je in termijnen betalen bij Eventim kan regelen.

Voordelen van Eventim in termijnen betalen

 • U gebruikt uw nieuwe product onmiddellijk
 • U kunt de koopwaar kopen zonder geld te moeten lenen.
 • U kunt een aanzienlijk bedrag in termijnen betalen, waardoor het een minder dure optie lijkt te zijn.
 • U kunt sparen en iets kopen dat moeilijk te verkrijgen is.
 
Mini leningPersoonlijke lening
Minimaal leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximaal leenbedrag€2.500,-€250.000,-
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Verwerkingstijd24 uur7 - 60 dagen
Aanvraagprocedure3 minuten1 tot 2 uur
BKR toetsingNeeJa

Eventim Met Creditcard Betalen?

Achteraf betalen met een creditcard bij Eventim, is het mogelijk? In Nederland is deze optie beschikbaar bij behoorlijk wat webwinkels, toegegeven, we zijn nog niet zo ver als Amerika, maar we kopen steeds meer met de creditcard.

Achteraf betalen met een creditcard Eventim is een handige manier van betalen, je bent namelijk verzekerd tegen schade en diefstal van je aankoop. Betalen met Creditcard bij Eventim biedt dus behoorlijk wat voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes.

 
Leenbedrag€500,-
Looptijd30 dagen
Rente kosten€2,47
Jaarlijks Kosten Percentage9,38%
KredietverlenerSaldodipje
BKR toetsingNee
Gestort in24 uur
Totaal terugbetalen€502,47

Voordelen van Eventim met creditcard betalen

Het betalen met een creditcard kan erg handig zijn en geeft consumenten erg veel zekerheid. Zodra je met een creditcard bij Eventim betaalt ben je verzekerd met een aankoopverzekering.

Het grootste voordeel is dat je natuurlijk achteraf betaald, het geld komt namelijk pas bij de verkoper aan als het artikel echt geleverd is binnen 30 dagen. Als je artikel niet geleverd wordt door Eventim betaalt de creditcardmaatschappij niet uit.

Nog een voordeel is dat je creditcard vaak gekoppeld zit aan je bankrekening waardoor je makkelijk kunt bijhouden hoe veel, en wanneer je een betaling hebt gedaan met je creditcard bij Eventim.

Je kunt kleine bedragen van een paar honderd tot een paar duizend euro lenen in de vorm van een minilening, bij onverwachte financiële problemen, kopen op afstand of een negatieve BKR registratie kun je 100 tot 2500 euro lenen met een looptijd van minder dan zes maanden.
KredietverlenerStortingLooptijdBedragBerekenen
Binnen 24 uur & zonder BKR check30 dagen€100,- tot €500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check45 dagen€600,- tot €1.000,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check62 dagen€1.100 tot €1.500,-Bereken nu
Binnen 24 uur & zonder BKR check4 maanden€1.600 tot €2.500,-Bereken nu

Eventim Met Afterpay betalen?

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen kiezen voor Afterpay, en gek is dat natuurlijk niet want het is erg gemakkelijk en heeft best wat voordelen. Om je inzicht te geven in de mogelijkheden hebben wij alle webshops en winkels in Nederland bekeken die Afterpay aanbieden.

 • Een voordeel van Afterpay is dat klanten hun product onmiddellijk na de aankoop krijgen. Klanten ontvangen het artikel na bestelling en vervolgens een factuur.
 • Klanten zullen zich minder snel terugtrekken uit een deal omdat ze geen risico hoeven te nemen, wat leidt tot een grotere verkoop.

Eventim is een van de webshops die we hebben bekeken, lees nog even verder om te kijken welke manieren van Afterpay Eventim beschikbaar zijn. Een ding is zeker, wij gaan er voor zorgen dat je geniet van de zekerheid van levering vóór je ook maar een euro betaald hebt.

Eventim Met acceptgiro betalen?

Al jaren accepteren veel online winkels de acceptgiro als betaalmethode. Acceptgiro wordt niet alleen door veel bedrijven gebruikt, maar het mag ook wel de populairste betaaloplossing onder hen genoemd worden.

 • Het grote voordeel van acceptgiro waar ik de aandacht op wil vestigen is dat het een achteraf betaalmogelijkheid is. U kunt er zeker van zijn dat een product wordt geleverd voordat u ervoor betaalt als u gebruik maakt van Eventim acceptgiro.
 • Bij betaling van een levering per Eventim acceptgiro geldt over het algemeen een betalingstermijn van twee weken.

De acceptgiro wordt bij betaling per acceptgiro meestal direct met de bestelling meegeleverd. In sommige gevallen kan de acceptgiro per e-mail worden toegezonden

 
Persoonlijke leningDoorlopend krediet
RenteRente wordt van te voren vastgesteld en dit percentage zal de hele looptijd hetzelfde blijven.Rente wordt niet vastgesteld en is dus variabel. De rente kan stijgen en dalen tijdens de looptijd.
LooptijdDe looptijd is van te voren vastgesteld, waardoor je weet wanneer de lening is afgelost. De looptijd is variabel. Bij een lage rente zal je sneller aflossen en bij een hoge rente is de looptijd langer.
LeenbedragMinimaal €5.000
Maximaal €60.000
Minimaal €5.000
Maximaal €50.000
MaandbedragElke maand een vast bedrag afbetalen. Een gedeelte is aflossing en een gedeelte is rente. Elke maand een vast bedrag betalen. Dit kan veranderen omdat je rente betaalt over het bedrag dat je opneemt.
Geld opnemenAfgelost geld opnemen is niet mogelijk. Afgelost geld opnemen is wel mogelijk.
AfbouwAan het einde van de looptijd is de lening afgelost. Doordat er geen eindtijd is zal het krediet beperkt worden na 65 jaar.
Ferry van Leerdam

administrator
Ik schrijf al jaren over leningen, BKR registraties en financiële onderwerpen, bekijk mijn profiel om direct alle posts te bekijken die ik geschreven heb. Laat me weten als je nog tips, suggesties of onderwerpen hebt waar ik over kan schrijven!

Leave feedback about this

 • Quality
 • Price
 • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video