september 27, 2022
Leningen

Hoe kun je je BKR registratie online aanvragen, lees er meer over

bkr-registratie-online-aanvragen

Online aanvraag doen voor BKR registratie

BKR is online op te zoeken. Bij de BKR-autoriteit kunt u momenteel voor € & euro; 4.95 Online je BKR inschrijving aanvragen, dat is een flinke stap vooruit. U zult extra kosten moeten betalen als u kiest voor thuisdistributie of afhaalt op de berichtenwerkplek van uw keuze.

Thuisbezorging

Als u in een appartement woont, is het mogelijk om te verzenden uw bkr inschrijving om u te mailen. Er zijn ook extra prijzen inbegrepen. Zorg ervoor dat u zich kunt identificeren, want dit is een noodzaak. De extra kosten voor het in huis laten verzorgen van uw BKR inschrijving zijn €& euro; 10.90. De totale kosten zullen daarna zeker €& euro;

15,85 bedragen. Ga naar een berichtenkantoor naar keuze

Uw bkr-aanmelding kan naar uw lokale artikelwerkplaats worden gestuurd. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Het goede nieuws is dat het BKR perfecte aflossingen accepteert, zodat u snel de economische afwikkeling van uw gegevens kunt afronden. Nadat je online hebt betaald, duurt het zeker een paar dagen voordat je je papieren op de berichtenwerkplek hebt.

Je krijgt zeker een bevestiging per e-mail. Neem uw ID-kaart of paspoort mee als u voor deze keuze kiest. Als u voor dit alternatief kiest, moet u nadenken over alle soorten extra kosten. De kosten voor het ophalen van uw bkr-registratie op het postkantoor bedragen €& euro; 7,90 extra. De totale kosten bedragen dan €& euro

; 12.85 Grijpen bij het BKR

Het is ook mogelijk om uw BKR-registratie bij het Tiel BKR te halen. Om je gegevens te krijgen, hoogstwaarschijnlijk naar bkrdefenseonline.com en ‘ophalen bij het BKR’. U moet dan in totaal €& euro; 4,95 voor deze oplossing. Uiteraard dient u uw paspoort of ander identiteitsbewijs mee te nemen. Het BKR is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Welke gegevens kan ik zien bij het BKR?

Als u uw gegevens bij ons opvraagt, ziet u zeker :

 • Uw financieringen van € & euro; 250.
 • De evenwichten in de kredietgeschiedenis die u nu heeft en die u in de afgelopen 5 jaar daadwerkelijk heeft gehad.
 • Alle wanbetalingen die u momenteel heeft of in het verleden heeft gehad 5 jaar.
 • li >

 • Er is nog iets gebeurd met uw credit score. U heeft bijvoorbeeld daadwerkelijk een afrekeningsplan met uw kredietverstrekker afgesproken.

U krijgt deze info eveneens te zien

U kunt ook zien of u bent ingeschreven in een van de registers die we beheren om fraude, witwassen van geld, terrorisme en ook verschillende andere criminele activiteiten te bestrijden. U kunt zien of u:

 • U kunt zowel uw spaarrekening als uw betaalkaart gebruiken (uw tegoed wordt niet bevroren).
 • U heeft een essentiële ( politieke) instelling (of dat een persoon in uw directe sfeer deze plaatsing heeft of had).
 • U bent of heeft een faillissement of surseance van betaling ondergaan.
 • U bent of heeft ondergaan een financiële schuldsanering.
Ferry van Leerdam

administrator
Ik schrijf al jaren over leningen, BKR registraties en financiële onderwerpen, bekijk mijn profiel om direct alle posts te bekijken die ik geschreven heb. Laat me weten als je nog tips, suggesties of onderwerpen hebt waar ik over kan schrijven!

Leave feedback about this

 • Quality
 • Price
 • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video